Testimoniale


In centrul Geron incercam mereu sa cream o atmosfera familiala. Credem ca implicarea continua in vietile pacientilor nostri este secretul unei ingrijiri de calitate.
De aceea, avem o mare satisfactie atunci cand pacientii nostri isi imbunatatesc starea de sanatate sau se simt confortabil alaturi de noi. O si mai mare onoare o avem cand acestia sau familiile lor ne multumesc printr-o strangere de mana, printr-un zambet, o imbratisare sau printr-un mesaj.

Stela Rotescu

Stela Rotescu

Mi-am luat cateva zile de ragaz, de reculegere si motivare si doresc sa va scriu pentru a va multumi pentru calitatea serviciului dumneavoastra vis-a-vis de matusa mea dna. Maria Viorica Andreescu.

Sunt sigura ca ultimele ei zile i-au fost mai usoare datorita ingrijirii primite la centrul dumneavoastra.

Va urez succese in viitor si sa mentineti bunele servicii pentru cei in nevoie.

Tolea Colibaba

Tolea Colibaba

Stimata Doamna Dr. Curaj,

Va transmit recunostinta mea cu respectuoase multumiri pentru deosebita contributie a Dvs. impreuna cu intreaga “familie GERON” la reusita rapida a vindecarii mele.

Am venit la Dvs. pe targa si am plecat sanatos, pe picioarele mele. Acest episod din viata mea nu-l voi putea uita niciodata.

Sarut mainile tuturor din familia GERON pentru ca toti ati avut grija de mine. Va multumesc tuturor,
Tolea Colibaba
19 dec 2009

Razvan Rapaport

Razvan Rapaport

Stimata D-na Dr. Aurelia Curaj,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ospitalitate si pentru ajutorul pe care mi l-ati dat cat timp am fost la Bucuresti. Am fost foarte placut impresionat de ceea ce am vazut la Fundatie si acum sint linistit ca mama se afla pe miini bune. Nu ca as fi avut vreun dubiu dar una e sa-ti inchipui si alta e sa vezi cu ochii tai ca totul este bine.

Am fost foarte impresionat de unele dintre asistentele Dumneavostra in special de D-na Valentina si D-na Teo care mi sau parut deosebite. Nu mi-as fi inchipuit ca cineva poate sa puna atata suflet si atentie in activitatea pe care o desfasoara mai ales ca nu intotdeauna este placut si frumos ceea ce trebuie sa faca. Sunt convins ca multe dintre celelalte colaboratoare care lucreaza pentru Dumneavostra sint la fel, dar din pacate nu a fost timp suficient sa le cunosc pe toate.

Si vreau sa va felicit pe Dumneavostra in special ca ati reusit sa va inconjurati de asemenea oameni.
Razvan Rapaport
11 sept 2009

Stiri

vezi toate stirile
  • Universitatea geriatrica

    Universitatea geriatrica este o forma de Educatie pe tot parcursul vietii in care studentii sunt persoane varstnice iar tematica cursurilor este cea de interes pentru acestia cum ar fi: Imbatranirea normala, boala Alzheimer, ingrijirea pesoanelor varstnice, nutritia persoanei varstnicae, Riscurile la varstnic, Evaluarea Geriatrica, Caderile, Comunicarea cu persoana varstnica, Servicii de Ingrijire...

Contact

Adresa:
Aleea Salaj 6, Sector 5,
Bucuresti Romania

Email: fundatiageron@gmail.com
Tel./fax: +40 21 423.24.72
Mobil: +40 722.656.382