Proiecte

 • 3. HUSOBO (Human Social Body) - 1998 - proiect Leonardo finantat de Consiliul Europei, a constat intr-un parteneriat cu o scoala de nursing din Belgia – prin care 4 studente, viitoare asistente medicale sa poate desfasura un stagiu practic de 3 luni la Fundatia Geron pentru a colabora cu personalul fundatiei in vederea punerii in practica aici a experientei benefice in ceea ce priveste abordarea persoanei varstnice la domiciliu.

 • 4. Linie telefonica de ajutor pentru varstnici - 1999 - prin care se putea face un inventar al solicitarilor persoanelor varstnice in ceea ce priveste serviciile la domiciliu, Fundatiei Geron revenindu-i sarcina de a culege informatii si de a le gasi o replasare prin implicarea altor ONG-uri cu acelasi profil de activitate. Programul era adresat mai mult celor cu probleme sociale sau in urgente sociale.

 • 5. Formarea de mediatori sociali pentru comunitatea Rroma din Bucuresti - 1999 - prin acest proiect Fundatia Geron forma prin training on the job 10 persoane de etnie rroma pentru a deveni vectori sociali ajutand la cunoasterea nevoilor persoanelor varstnice din societatea rroma.

 • 6. Transfer de "know - how" in Servicii Geriatrice - 2001 - proiect in parteneriat cu Universitatea Caledoniana din Scotia si avea drept scop schimbul de experienta in Serviciile Geriatrice.

 • 7. Centru de zi Alzheimer
  Proiect finantat de OSI New York si care are drept scop infiintarea si functionarea unui program de suport pentru memorie adresat persoanelor varstnice cu Alzheimer-2000

 • 8. SEEM (Services for Elders from Ethnic Minorities) - 2002 - servicii sociale pentru varstnicii din minoritatile etnice - proiect in parteneriat cu Primaria orasului Leeds - UK.

Testimoniale

 • Stela Rotescu

  Stela Rotescu

  Mi-am luat cateva zile de ragaz, de reculegere si motivare si doresc s...

 • Tolea Colibaba

  Tolea Colibaba

  Stimata Doamna Dr. Curaj,
  Va transmit recunostinta mea cu respe...

Contact

Adresa:
Aleea Salaj 6, Sector 5,
Bucuresti Romania

Email: fundatiageron@gmail.com
Tel./fax: +40 21 423.24.72
Mobil: +40 722.656.382