Click AICI pentru a accesa Raportul anual al Fundației Geron - 2017

Uneori se întâmplă ca rolurile în familie să se inverseze. După ce ți-au fost alături toată viața, părinții, bunicii sau alte persoane importante ție ajung într-un moment în care au nevoie de sprijinul și ajutorul tău. Este dificil să accepți faptul că ei imbătrânesc și că au nevoie de îngrijiri speciale. Dar și mai greu este să iei o decizie în ceea ce privește viitorul lor.

Înțelegem că astfel de momente sunt grele și vrem ca împreună să găsim cea mai bună cale pentru a-i ajuta. Ne dorim să găsești un sprijin în fundația noastră. încercăm să oferim apropiaților tăi o bătrânețe frumoasă și avem grijă ca ei să se bucure din plin de aceste zile de repaus.

A fi bătrân e doar un moment al vieții, nu finalul acesteia. E bine să faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a le fi alături!

Istoric

Am pornit la drum cu Fundatia Geron in anul 1991. Initial am oferit varstniciilor servicii gratuite de asistenta medicala la domiciliu. Acestia au apreciat metodele noastre, asa ca la putin timp ne mandream cu peste 2500 de varstnici care apelasera la noi.

Din 1995 ne-am concentrat asupra persoanelor dependente si semidependente functional si ne-am dezvoltat serviciile in aceasta directie.

Pe masura ce-am mers mai departe, ne-am dezvoltat ca o echipa cu experienta, implicata si cu ambitii mari. Suntem alaturi de voi si cei dragi voua prin servicii de ingrijire medicala si programe sociale ale Fundatiei Geron.

Testimoniale

  • Stela Rotescu

    Stela Rotescu

    Mi-am luat cateva zile de ragaz, de reculegere si motivare si doresc s...

Stiri

vezi toate stirile
  • Ce se pregătește

    Fundatia Geron pregateste resursa umana si ofera locuri de munca pentru: ingrijitori, terapeuti, asistenti medicali si sociali, psihologi. Se pot adresa persoane fara calificare sau cu studii de scoala de asistenta medicala si asistenta sociala. Fundatia Geron lucreaza cu voluntari - studenti, pensionari care doresc sa lucreze in programe adresate persoanelor varstnice.

    Fundatia Ger...